We think that you are in United States and that you would prefer to view Bookwitty in English.
We will display prices in United States Dollar (USD).
Have a cookie!
Bookwitty uses cookies to personalize content and make the site easier to use. We also share some information with third parties to gather statistics about visits.

Are you Witty?

Sign in or register to share your ideas

Sign In Register

Irwin Consulting Services Review: Sikre en trygg feiring av høytiden med disse tipsene

caroldoornes By caroldoornes Published on January 15, 2018

Found this article relevant?

The Holiday sesongen er unektelig den mest spennende tiden av året. Mange husholdninger ble nå gjort dekorere husene sine og hadde organisert viktige ting for å feire denne sesongen. Men i noen uheldige tilfeller, var mange hus fanger branner, spesielt i løpet av høytiden på grunn av problemer med elektriske dekorasjoner og mye mer relaterte problemer. På grunn av denne, Irwin konsulenttjenester utarbeidet noen retningslinjer nedenfor for å hjelpe alle i å ha en tryggere ferie feiring.


Live juletre


Det anbefales å velge levende trær som var friskere og grønnere fordi tørrere trær var svake mot branner og kan fange de flammene raskt. Hold treet borte fra rom varmeovner, ildsteder og andre varme kilder, og for å sikre ytterst sikkerhet mot brann ulykker, må du plassere en brannslukningsapparat nær treet. Live trær trenger en god mengde vannforsyning hver dag så sørg for å oppfylle dette ansvaret. Du kan også velge et kunstig tre som er "brann resistent" for å garantere at treet ikke vil være sårbare for branner.


Elektriske forbindelser


Organiser elektriske forbindelser på riktig måte. I løpet av høytiden, elektriske dekorasjoner vil sikkert legge til belastningen av kontaktene dine, men på tross av dette, lære å holde alt for å unngå overbelastning og styre klar av elektrisk og til og med brann ulykker.


Innpakningspapir


Ikke kast bort innpaknings papirer på ildsteder etter gave-gi i familien din. Det er viktig å forhindre brann ulykker til å skje så sørg for å avhende slike typer papirer riktig på papirkurven kan eller være ressurssterke og resirkulere dem. Papirer kan raskt ta fyr og selv utløse blits branner.


Støtte


Irwin konsulenttjenester ville at du skulle søke støtte fra andre familiemedlemmer eller venner i dekorere på høyere steder. Hvis du bruker en stige, sørg for at det er en person som støtter sin base for å sikre din sikkerhet. Design de lysene og andre dekorasjoner med en ro i sinnet siden du har en hjelpende hånd nedenfor.


Dekorative/julelys


Bekreft om lysene var trygge å bruke før du plasserer dem på vegger, tak eller trær. Bytt ut lysene når du har lagt merke til noen frynsete ledninger, løse tilkoblinger og ødelagte kontakter. Aldri la ulykker til å skje under ferien feiring, så ta med glitter og sprudler til huset ditt med lys som var veldig trygt å bruke.


Mindfulness


Vær forsiktig med å bruke dekorative lys også. Ikke la dem åpne mens du sover, eller mens du er ute av huset med hele familien. Slå alle av dem før du går til sengs og forlater huset slik at det ikke vil være noen elektriske brann ulykker som startet fra en kort.


Elektriske ledninger


Ledninger bør også være trygge for eventuelle skader og ikke være hensynsløs i å sette dem på bestilling. Du kan bli brukt til å montere eller støtte dem med bruk av negler eller stifter, men det er ikke helt en veldig god idé i henhold til noen eksperter. Du oppfordres til å bruke kroker eller isolerte stifter i stedet.


Lys


Putting vakre stearinlys med nydelige dufter legger ikke rart til ferien dekorasjoner, men det kan være farlig hvis de var innenfor rekkevidde for små barn eller kjæledyr. Lær sikkert flekker på huset eller på rommet og legg dem der. Brennbare objekter bør aldri være i nærheten med stearinlys også.


Kvalitet ornamenter


Velg ornamenter som var sterke nok til å tåle lekenhet eller nysgjerrighet på de små. Hvis du har mindre elektriske dekorasjoner, sette dem på høyere steder, slik at dine barn og kjæledyr ikke ville spille med dem og forårsake noen ulykker.


Fake mat


Viser deilig utseende, men falske matvarer som en av ferien dekorasjoner kanskje ikke en god idé spesielt til husholdninger med små barn og kjæledyr fordi de kan feil de matvarer til ekte seg og tilfeldigvis spise dem. Fortelle dem om ikke å spise de kan bare føre dem til å gjøre det på grunn av sin makeløse 

nysgjerrighet.


Festlige planter


Putting festlige planter på skjermen kan også være ideen om andre husholdninger, men vær forsiktig på hvilken type anlegg du skal vise fordi noen var giftige da en gang akkurat som de mest populære anlegget i løpet av høytiden, den Poinsettias. Selv om anlegget er bare mildt giftig, er det fortsatt bedre å sikre den generelle sikkerheten til dine barn og dyr.


Som et selskap dedikert til Public Safety, Irwin Consulting Services håper at de som er nevnt ovenfor opplyst deg i å sørge for din glade og trygge ferie feiringer med familie, venner og andre kjære.

Tags

Found this article relevant?

Related Books

Do you know any books that are similar to this one?

0 Comments

0 Related Posts

Know what people should read next?