We think that you are in United States and that you would prefer to view Bookwitty in English.
We will display prices in United States Dollar (USD).
Have a cookie!
Bookwitty uses cookies to personalize content and make the site easier to use. We also share some information with third parties to gather statistics about visits.

Are you Witty?

Sign in or register to share your ideas

Sign In Register

DFS Associates - 5 tips om at blive en effektiv repræsentant for producenten

craigmeyer By craigmeyer Published on February 9, 2018

Found this article relevant?

Som en af den effektive producentens repræsentative virksomheder i USA om RF-og mikrobølge produkter og tjenester, vil DFS Associates gerne dele nogle tips om, hvordan man bliver en god producent repræsentant gennem dette indlæg. Men lad os først belyse dens definition – en person eller en lille virksomhed, der går til markedspladsen for at repræsentere en producents produkter og tjenester. De er dedikerede til at sælge produkter til andre virksomheder og kan beslutte, om de vil repræsentere én producent eller en masse producenter af komplementære produkter på samme tid.


Hvis du er ivrig efter at blive producentens repræsentant, opfordrer DFS Associates dig til at forstå de nødvendige skridt til at repræsentere en eller flere virksomheder. Nedenfor er et par tips om, hvordan du bliver en god og en effektiv producentens repræsentant.


Få en universitetsuddannelse


I dag, en masse producenter ofte sikre, at en person har en universitetsuddannelse, før de gør ham/hende deres repræsentant. Du kan ikke afhænge af salgserfaring alene i disse dage, når det kommer til at blive en producent repræsentant.


Udføre ordentlig forskning


Du kan gå til et offentligt bibliotek i dit nabolag eller drage fordel af de enorme oplysninger til rådighed på internettet i at lede efter producenter af forskellige produkter. Husk at notere vigtige oplysninger, såsom hvor mange år producenten har været i branchen, sammen med sine tilbudte produkter, etiske regler og kompensationspakke. Prøv dit bedste for at forstå den branche, producenten hører til, og Lær om industriens fremtidige potentiale.


Deltag i forskellige grupper


Internettet har en masse aktive fora i forhold til forskellige emner, så du kan helt sikkert finde en om at være en producent repræsentant. Deltag i sådanne forummer, og vær aktive i community-diskussioner for at lære mere om dette felt. DFS Associates foreslår at deltage i konferencer samt søge efter tilbud fra forskellige producenter, og få nyttige ideer fra andre producentens repræsentanter. Få flere oplysninger om producenter af interessante produkter og tjenester.


Send programmet korrekt


Kom i kontakt med producenter, du er interesseret i, og få oplysninger om, hvordan du korrekt bliver en repræsentant for deres produkter. Afslut programmet og Send det til virksomheden via e-mail eller chat. Du kan også nemt finde ansøgningsskemaer online leveret af mange producenter. Når din ansøgning var blevet godkendt af selskabet, Sørg for at deltage i sin uddannelse.


Gå til professionelle organisationer


At blive involveret med faglige organisationer kan være en stor hjælp, samt at inkludere dine oplysninger på deres nationale database. Producenter ofte bruge dem til at lede efter pålidelige agenter eller repræsentanter, så bruge det til din fordel. Deltag i uddannelses-og certificeringsprogrammer, som disse organisationer til at finpudse dine færdigheder og evner, og udvikle dit ry som en god og en effektiv producentens repræsentant ligner DFS Associates.


Tags

Found this article relevant?

Related Books

Do you know any books that are similar to this one?

0 Comments

0 Related Posts

Know what people should read next?